Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 27 март 2018 г.

Ремонт на пералня AEG със счупена ключалка

ремонт-на-пералня-AEG @ Ремонт на перални по домовете в София,ремонт-на-пералня  @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт-на-перални  @ Ремонт на перални по домовете в София,майстор  @ Ремонт на перални по домовете в София,ремонт,перални,
Ремонт на пералня AEG
"Ще ми трябва майстор,  за да ремонтира пералня AEG".  Без излишни предисловия по телефона с мен се свърза господин. Когато го посетих в дома му в квартал Бели брези, се оказа доста разговорчив. Разказа, че следял блоговете ми, защото харесвал как пиша за различни ремонти на бяла и черна техника и съм му се струвал читав майстор. Предложи кафе, а симпатичното му внуче играеше с червено камионче край нас в кухнята, докато съпругата му готвеше обяд на печката. Беше приятна и тиха сутрин, малко преди 11. 

ключалка-на-пералня  @ Ремонт на перални по домовете в София, счупена-ключалка  @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт-на-пералня-AEG  @ Ремонт на перални по домовете в София,ремонт-на-пералня  @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт-на-перални  @ Ремонт на перални по домовете в София,
Счупена ключалка на пералня AEG

Пералнята се оказа със счупена ключалка, а марката вече разбрахте. Човекът държеше да бъде поставена нова ключалка, ако бъде намерена в магазин за части. След демонтирането на счупения елемент се запътих към друг ремонт,  отново на уред за пране, който беше в съседния квартал Стрелбище, а по-късно се разходих до търговската част на София и закупих нова ключалка, необходима за поправката на 
пералнята AEG. 

   ремонт на пералня AEG  @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт на перални в Бели брези  @ Ремонт на перални по домовете в София,  Пералня, счупена ключалка  @ Ремонт на перални по домовете в София, ключалка, ремонт, ремонт на перални в  София  @ Ремонт на перални по домовете в София,  пералня AEG, ремонт на перални в Стрелбище  @ Ремонт на перални по домовете в София,   сервиз, Борово,   видео, ремонти на бяла и черна техника  @ Ремонт на перални по домовете в София,  майстор  @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт на перални  @ Ремонт на перални по домовете в София,
Ремонт на перални в София

Всичко протече гладко, без да има неприятни изненади. Докато монтирах новата ключалка, внучето Мишо се сърдеше на баба си и отказваше да изяде следобедната закуска - филия, обилно намазана с домашна лютеница. То блъсна ръката на жената силно и филията се обърна, следвайки точно законите на Мърфи, с намазаната  част върху шарената рокля на бабата. Тя се разсмя и каза добродушно:

- Майсторе, май ще се наложи да пробваме по-бързо от очакваното как работи пералнята. 

Изчаках малко да донесе дрехата за пране и включихме пералнята. Тръгна съвсем точно. Хората запаметиха номера ми за бъдещи сервизни аварии, а аз поех към Борово. 

Вижте видео от ремонти на перални AEG:





Друг ремонт на пералня в Бели брези, но този път с повреден термодатчик. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар