Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 16 февруари 2016 г.

Ремонт на пералня с повреден програматор

Ремонт на перални с различни повреди, извършван по домовете в София от понеделник до неделя. 


ремонт на перални, ремонт на перални в София, ремонт на перални, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, пералнята тече,  пералнята не центрофугира, пералнята не тръгва, проблем с програматор, пусков клавиш,  ремонт на повредени платки


Квалифицирани професионални ремонтни услуги на изгоряла блокировка на люк на пералня, при блокирал люк, развалена или счупена ключалка, повредена дренажна помпа, при необходимост от смяна на маншон или ремък, когато има запушени филтри, помпи, маркучи, при поява на течове, нужда от почистване на четки или смяна с нови, когато възникнат проблеми с центрофуга, повреден програматор, когато се налага поправка на повредени платки, подмяна на нагорели клеми и други сервизни услуги, свързани с този масово използван битов електроуред, без който не може всяко домакинство. 


Програматор на пералня

ремонт на пералня, пералнята бърка програмите, пералнята тече,
Програматор с куплунг


Програматорът на пералнята е електромеханичен уред, който управлява работата й в различните режими на работа. Моделите и вариантите на програматорите са много на брой, което означава, че те са различни за отделните перални. Различават се по начин на задвижване, размери и брой на дисковете, както и по брой на управляващите контактни двойки. Някои модели програматори са разглобяеми и позволяват ремонт, но само при положение, че има резервни части. Добре е да се знае, че резервни части и програматори не се произвеждат отдавна. Заменени са от еднодискови селектори и потенциометри. Те също имат диск, фиксиращ на съответния брой позиции, отговарящи на програмите, което създава впечатлението, че се работи с електромеханичен програматор.


ремонт на перални, ремонт на перални по домовете


Ако се повреди програматор на пералня, започва безкрайно търсене на нов или втора употреба програматор, най-често изходът е купуване на нова пералня.


ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на перални в София


Пералнята бърка командите и спира да работи нормално, когато се повреди програматорът.



Програматор на пералня, ремонт на перални, пералнята бърка програмите, блокирал люк,



Ремонт на перални в София без почивен ден. 

Разумен и интелигентен избор, обоснован на база богат практически стаж, подходящо образование, техническа сръчност, реалистична преценка на сервизния проблем, адекватни и навременни действия за елиминиране на повредата, коректност и надеждност. 



техник, майстор, ремонт на перални, програматор,

Инж. Галин Станев


За контакт: тел. 0898 371028




Когато името работи за теб!









Няма коментари:

Публикуване на коментар