Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 29 май 2015 г.

Ремонт на перални по домовете: Запушени филтри и помпи от дребни предмети


Професионален ремонт на перални машини по домовете в София без почивен ден.

ремонт на перални



Понякога съвсем дребнички предмети, колкото невинни и незначителни на прима виста да ни се струват, ако попаднат  в пералните машини, могат да бъдат причина за ремонт или да доведат до запушени филтри и помпи. Така електроуредът се поврежда и не може да функционира правилно или изобщо. 


смяна на помпа на пералня


Такива повреди по пералните машини - запушени  филтри, помпи и дребни предмети, попаднали в тях, са предизвиканиименно от съвсем незначителни на вид метални или пластмасови джунджурийки и стотинки.


запушен филтър на перална машина



Обикновено се случва да ме потърсят спешно за ремонт на перална машина в късния следобед на събота или неделя, когато домакините масово използват пералните и стават аварии.

Ремонт на перални по домовете в София


При едно от спешните посещения за ремонт заварих такава ситуация – пералнята отказваше да работи и да изпълнява зададените й команди точно; изписваше на дисплея грешки, а в момента щом тръгна да изхвърля водата, нададе нехарактерни фалцетни писъци. Веднага стопирах, отворих филтъра и отвътре се подадоха два ръждясали тела-дъги от банелите на сутиен. Оказа се, че са престояли доста време там, но на никого от семейството не му хрумнало къде може да  са изчезнали и защо тези приспособления за естетическо поддържане и корекция на дамската красота не са там, където по принцип би трябвало да са.

ремонт на перални по домовете


Стотинки в помпата на пералнята отдавна не ме впечатляват, ако ги събирах в касичка, щеше да се е събрала солидна купчинка. Ръждясали пирони, гайки, разни ламаринки, копчета, малки детски играчки са само част от многообразните предмети, откривани от майстора по време на ремонт на пералните.

ремонт на перални по домовете


Препоръчително е да проверявате всички дрехи, които поставяте в машината за наличието на всевъзможни дребни предмети – монети, билетчета, пирончета, кламерчета, хартиени салфетки (надявам се съпругата ми да е прочела последното), а да не говорим за безконечните изненади от детските джобчета. Не пренебрегвайте тези процедури, които не отнемат никакво време, преди да включите пералнята на съответната програма, защото може да ви донесе сериозни неприятности с техниката, финансови разходи и срещи с майстори, а понякога в резултат на небрежността ви – и потребността от закупуването на нов електрически уред за пране на дрехите.   Разсеяността на модерния човек може да изиграе лош номер на домакинските електроуреди. 


помпа на пералня - смяна


Сред най-често разпространените поръчки за ремонт при пералните са тези, свързани със запушени филтри и блокирали ключалки (заключени люкове), особено през почивните дни. Една от причините пералните да не изхвърлят водата са запушените филтри и наличие на мъхчета от дрехите и малки предмети там. 


ремонт на перални в Дианабад, Дървеница, Студентски град, Лозенец, Бокар, Красно село,  Лагера, Хиподрума, Славия


Бих искал да изясня следното – текстовете, които публикувам тук, не са учебник за начинаещи „майстори“, а служат за обща информация или споделям свои впечатления по определена тема. Не е възможно да консултирам някого по телефона за ремонт на нещо, което се намира „отзад в пералнята”, който дори не знае къде и какво точно пипа, къде минават токове или се е хванал да „поправя“ по интернет форум на сляпо и търси "как да отворя барабан на пералня", "как да разглобя пералня Indesit", "как да сменя гуменото уплътнение на пералня CANDY" и още много примери от администраторския панел на блога, регистрирал най-разнообразни търсения. Много пъти съм казвал, че шегите с тока са не просто неуместни, но и опасни. Помислете добре дали си струва сами, без съответната квалификация и познания, да правите опити да ремонтирате перални, печки или каквото и да е.


ремонт на платки, възстановяване на писти, добър майстор за ремонт на перални,


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни посещения в часове, различни от стандартните.


ремонт на перални, сервиз за перални, washer service,


Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.


Майсторът, който може и знае как. ;)

запушен филтър, смяна на уплътнение на пералня, лагери пералня,


За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете.





Инж. Галин Станев - За контакти: Тел. 0898 371028







3 коментара:

  1. Това е майсторът, когото препоръчвам. Майсторът, който ще свърши работа. Майсторът, който отбира от работата си. Майсторът, от когото "коректно" и "прецизно" преписват обявите си фалшименто "техници", чиито следи се губят зад измислени имена и десетина телефонни номера, за да ни заблуждават, че са други...


    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за препоръките, Митко.

    Останалото е така, но то се вижда лесно от хората, особено с Гугъл в наши дни. ;)

    Хубав уикенд.

    ОтговорИзтриване
  3. Весело! С копираните фрази правят оптимизация на първоизточника.

    ОтговорИзтриване