Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 2 декември 2016 г.

Ремонт на пералня с повреден електромагнитен вентил (клапан)


Декември преоблече София в бяло, макар и за кратко, което затрудни движението между отделните квартали, докато отивах към следващ адрес за ремонт на перални, фурни, телевизори и други уреди. Справях се майсторски с възникналите ситуации, а броя на духалките и други отоплителни печки за поправка рязко се устреми във възходяща посока, успоредно със застудяването през последните дни.

фурни, телевизори, уреди,  майстор,   духалки,  отоплителни печки,  поправка, ремонт
Ремонт на битова техника в София

Тези първи декемврийски дни извърших и ремонт на пералня с повреден 
електромагнитен вентил (клапан). 

Клапанът пуска и спира чистата вода в пералнята. Ако се повреди клапанът на пералнята, тогава тя  или не се пълни (това е добрият вариант), или може да препълни казана и да направи наводнение в дома, като бедата от последното всеки може да прецени. 

Клапан на пералня,   повреди, казан,   наводнение, в дома,  почивни дни, събота,  неделя,  диагностика,  ремонт,  повредена пералня,  сервизен техник,  техник, сервиз,
Клапан на пералня

Ремонтирам перални в дома и в почивните дни като събота и неделя. Заявете удобен ден за диагностика и ремонт на повредената пералня и ще бъдете посетени от сервизен техник с богат практически опит и отговорно отношение към ремонтите, за да бъдат предприети необходимите действия за излизане от битовото неудобство. 

Когато името работи за теб!




Няма коментари:

Публикуване на коментар