Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 14 декември 2015 г.

Ремонт на перална машина с разхлабена клема - от практиката на майстора на ремонтите на перални и печки

Ремонт на перална машина с разхлабена клема 



разхлабена клема  на пералня, ремонт на перални, майстор, техник, ремонт, Борово


В днешната публикация ще се спра на случай от практиката ми на майстор, който предоставя професионални сервизни услуги за ремонт на битова техника (поправям перални машини, сушилни, съдомиялни, различни марки и модели телевизори, печки, фурни, плотове, котлони, микровълнови, абсорбатори, аспиратори, диспозери и други електроуреди за бита и персонална грижа) по домовете в София без почивен ден. 



ремонт на перални по домовете, техник, майстор


Преди известно време ме потърсиха за ремонт на перална машина.

Оплакването на собствениците беше, че пералнята не включваше. Отворих горния капак и замерих - влизаше напрежение в електроуреда. След това измерих главния прекъсвач (който включва пералнята). Изясни се, че едната линия не работи и не подава напрежение на пералнята. Разбутах кабелите, нещо пропука и разбрах, че едната клема е разхлабена и не дава контакт. Отрязах я, кербовах нова (свързах към кабела), поставих я на мястото и за всеобща радост - пералнята тръгна.

Ремонтът на пералнята не беше от най-сложните и скъпите и след  успешното отстраняване на повредата собствениците спокойно можеха да използват по предназначение пералнята.



ремонт на перални по домовете, изгорял нагревател, фурна, помпа на пералня, счупена ключалка за пералня, майстор, сервиз за битова техника


В този ред на мисли - струва ли си да провалите делниците или уикенда, заради някоя техническа неизправност на пералня, печка или фурна, особено покрай навечерието на толкова семейни празници? Подобни сервизни проблеми могат да бъдат лесно елиминирани и ремонтът да бъде извършен без да напускате дома си или да търсите начин как да разнасяте тежката пералня до сервиз в другия край на квартала.



майстор, пералня, пералнята не тръгва, сервиз, Борово, бели брези, Стрелбище, Манастирски ливади, техник, инж. Станев,




Решението, което ще ви позволи да изкарате празничните коледни и новогодишни дни спокойно като такива, а работните дни, фокусирани върху основните си задължения,  идва с инж. Станев. 




коледа, нова година, празник,ремонт на перални, помпа, пералнята тече, пералнята не центрофугира, майстор, техник,вратата на пералнята не отваря, люк на пералня,



Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!




Ремонт на перални - инж. Станев




Прочетете повече за мен и ремонтите, които извършвам тук

За други ремонти посетете и Фейсбук страницата на инж. Станев.




За контакти тел. 0898 371028








Няма коментари:

Публикуване на коментар