Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 18 ноември 2015 г.

Ремонт на перални с изгорели блокировки (снимки)

Неотдавна ремонтирах пералня, марка Beko. 

Оказа се, че блокировката й беше изгоряла. За щастие за този модел лесно се намери нова блокировка, с която подмених старата. Така ремонтът приключи успешно за собствениците на пералнята.


ремонт на перални по домовете, сервиз, майстор, блокировка, пералня Беко,ремонт на перални в София, Борово, Манастирски ливади, Красно село, Бели брези, Стрелбище


За сравнение пускам снимка на друга изгоряла блокировка, марка Siltal, с чийто ремонт се бях заел преди известно време. Сами може да видите разликата във формата и размера на блокировките, използвани при различните перални машини. Това обуславя двете посещения, които майсторът трябва да извърши, за да свали, закупи и постави съответната част. 


блокировка, пералня Силтал,ремонт на перални, сервиз за битова техника,София, неделя, майстор перални, Бояна, Гоце Делчев, Мотописта, Бъкстон, Витоша,Бокар,



Време е да продължа с ремонтите днес - две микровълнови, а сега поредна повредена пералня се нуждае от технически съпорт. Така приключвам кратката публикация.

сервиз за битова техника, есен, София, ремонт, майстор, елтехник,ремонт на перални по домовете,




Инж. Станев



Няма коментари:

Публикуване на коментар