Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 18 април 2016 г.

Ремонти на перални по домовете - счупена блокировка за пералня Indesit

Ремонти на перални, извършвани по домовете в София от инж. Станев. Сервизната услуга се осъществява през цялата седмица, като може да запазите час за диагностика и ремонт на неработещата пералня на място в дома Ви.


Ремонти на перални, по домовете,  София,  инж. Станев, ремонт на перални по домовете,  ремонт на перални в София,
Ремонти на перални по домовете


Новата седмица ще започне с ремонт на пералня със счупена блокировка, което е по-скоро изключение, защото блокировките обикновено изгарят.  Пералнята е марка Indesit. На снимката може да видите къде точно е счупен механизма, оградено е в червено. 


техник, сервиз, диагностика, ремонт, блокировка, изгоряла блокировка, пералня Indesit, пералня, без почивен ден,ремонт на перални, ремонт на перални по домовете
Счупена блокировка за пералня Indesit



Надявам се този по-особен модел блокировка да се предлага в търговската мрежа, за да приключи ремонтът на пералнята успешно.

Снимка на блокировката за пералня Indesit и от другата страна. 



техник, сервиз, диагностика, ремонт, блокировка, изгоряла блокировка, пералня Indesit, пералня, без почивен ден,ремонт на перални, ремонт на перални по домовете
Блокировка за пералня Indesit



Ремонт на перални с посещение на адрес е доста популярна услуга в почивните дни, защото дава възможност на работещите до късно през седмицата столичани да се погрижат за изправността на пералните, а и на други електроуреди в домовете си. Сервизният инженер извършва професионален ремонт на печки, фурни, телевизори, аспиратори и друга битова техника, а не единствено на перални. За да се възползвате от предлаганите ремонтни услуги, в случай на необходимост от квалифициран сервизен труд, може да се свържете с инж. Станев на посочения телефонен номер. 

Какво да знаем за употребата на диспозери и къде да намерим техник, който ги ремонтира, прочетете  тук

Ремонт на микровълнови фурни по домовете - намерете тук

Когато пералнята глътне чорап, помощ ще получите тук

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев.

Когато името работи за теб!


С този цитат на Ремарк от "Триумфалната арка" пожелавам вдъхновена нова седмица. 


ремонт на перални, ремонт на перални в София, електроуреди,  професионален ремонт, ремонт на печки, ремонт на  фурни, ремонт на  телевизори, ремонт на  аспиратори,  ремонт на битова техника, ремонтни услуги,  диспозери, ремонт на диспозери,    Ремонт на микровълнови фурни по домовете, пералнята глътна чорап,
Ремонт на битова техника


Фейсбук страница - тук






Няма коментари:

Публикуване на коментар