събота, 18 февруари 2017 г.

Как ремонтирах силова платка за управление на пералня Whirlpool

През почти изминалата седмица ремонтирах силова платка за управление на пералня Whirlpool, освен всички други перални, печки, фурни, аспиратори, които поправих в дома на собствениците им, потърсили професионална помощ от сервизен техник. Такъв ремонт е сложен и трудоемък - важно е да се направи точна диагностика, след което твърдата и безпогрешна майсторска десница влиза в действие, за да се сменят повредените елементи. 

Не за пръв път ме търсят за ремонт на платки, които други техници не са успели да сервизират. Задълбочени познания плюс прецизна ръка е успешната формула за ремонт на платка. Естествено има случаи, когато повредата не позволява ремонт или би струвал твърде скъпо и  препоръчително да се смени с нова платка (ако се намери такава).

Публикувам снимки от силовата платка за управление на пералня, която ремонтирах преди няколко дни. 

Ремонт на перални в София, Ремонт на перални в събота и неделя, Ремонт на перални,  Ремонт на перални в дома,  майстор,
Силова платка за управление на пералня Whirlpool

За късмет на собственика пералнята тръгна нормално след приложения ремонт и разходите за нов уред бяха спестени на този етап. 

 инж. Станев,     Ремонт на перални в София, Ремонт на перални в събота и неделя, Ремонт на перални,  Ремонт на перални в дома,  пералня,сервиз,техник,майстор,
Ремонт на силова платка за управление на пералня 


Ремонт на перални и друга битова техника в събота и неделя в София от инж. Станев. 

 инж. Станев,     Ремонт на перални в София, Ремонт на перални в събота и неделя, Ремонт на перални,  Ремонт на перални в дома,
Ремонт на силова платка на пералня

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар