Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 22 октомври 2016 г.

Ремонт на керамични плотове, перални, пароструйки и друга битова техника в делнични и почивни дни


Извършвам ремонт на битова техника по домовете. Работя в събота и неделя, за да улесня работещите през делничните дни столичани, които имат повредени уреди в дома си. Заявки за ремонт приемам всеки ден между 9.30-19.30 и в зависимост от сервизното натоварване и Вашите планове мога да предложа ден и час за диагностика и ремонт. 

ремонт на перални по домовете, ремонт на перални,ремонт на керамични плотове,   ремонт на битова техника,  борово,
  ремонт на битова техника


При технически проблеми с перални, печки, керамични плотове, фурни, микровълнови, аспиратори, диспозери, телевизори извършвам посещение в дома в предварително уговореното време. По-дребни уреди за дома или персонална грижа (прахосмукачки, ютии, вентилаторни печки, кафемашини, хлебопекарни, пароструйки, сешоари, преси за коса, епилатори и други) се доставят на майстора в Борово в часове, когато не е на ремонт в някой квартал в София.



Ремонт на печка с керамичен плот

  Ремонт на печка с керамичен плот,  ремонт на печки, ремонт на печки по домовете, ремонт на печки в София, ремонт на печки в борово,майстор,
 ремонт на керамичен плот

Ремонт на пералня със счупен люк


майстор, ремонт, перални, борово, техник, сервиз, повреда, люк,
Ремонт на пералня със счупен люк

Ремонт на пароструйка


 перални, печки, керамични плотове, фурни, микровълнови, аспиратори, диспозери, телевизори,    посещение в дома,  По-дребни уреди, прахосмукачки, ютии, вентилаторни печки, кафемашини, хлебопекарни, пароструйки, сешоари, преси за коса, епилатори,  майстор,  Борово,   ремонт,   квартал, София,
Ремонт на пароструйка

Професионален ремонт на битова техника от понеделник до неделя. Заставам пред работата си и Вас с името, лицето и труда на двете си ръце - реален, отговорен, сериозен, почтен, старателен.  

Благодаря за доверието през изминалите години!

Когато името работи за теб!






Няма коментари:

Публикуване на коментар