Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 30 март 2016 г.

Ремонт на перални с изгорели блокировки и как се сменя маншон


Публикувам няколко снимки директно от мястото на събитието, а именно от ремонти на перални, които съм извършил по различно време. 


Ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на перални в София
Ремонт на перални по домовете



Изгорели блокировки на перални



Ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на перални в София, майстор перални, техник,
Изгоряла блокировка на пералня



Ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на перални в София, майстор перални, техник,
Изгоряла блокировка на пералня



Много малко модели блокировки позволяват ремонт по тях, затова обикновено изгорели блокировки се заменят с новозакупени. Блокировките, както ключалките, помпите, маншоните и други елементи при пералните,  са с индивидуални модели и различни по форма за отделните марки перални. Това налага две посещения на майстор, за да бъде поправена повредената пералня. Едното е да се демонтира дефектиралата част, с нея да се закупи нова част, а второто посещение представлява същинският ремонт.

В този блог съм публикувал и блокировки за други марки перални. 

Скъсан маншон на перална машина. 


Ремонт на перални по домовете, Скъсан маншон на перална машина, ремонт на перални, ремонт на перални в София
Скъсан маншон на перална машина


При механични повреди по него се появяват пукнатини, процепи или дори дупки. Маншонът (гуменото уплътнение) може да се прореже от остър предмет, който е попаднал заедно с прането в барабана на пералнята. 

Ако протече вода от пералнята по време на работен режим, може да става въпрос за скъсан маншон. Смяната на дефектния маншон с нов отнема време. Капакът отгоре се налага да се отвори, за да може се смени маншона. Понякога се случва някой да ме потърси за "дребен" ремонт на пералня, защото трябвало само да се смени маншонът. 

История, свързана със смяна на маншон на пералня, може да прочетете тук


ремонт на перални, ремонт на битова техника
Ремонт на битова техника
Ремонт на перални в София може да поръчате на посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев и да букнете удобно за Вас време през цялата седмица, като в събота и неделя също се извършва ремонт по домовете не само на повредени перални, но и на друга битова техника



Когато името работи за теб. 

Заповядайте във Фейсбук страницата на инж. Станев







Няма коментари:

Публикуване на коментар