Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 1 април 2018 г.

Ремонт на пералня, която не се заключва и пералня с износени графитни четки

След захладнялата първа неделя на април, когато програмата на майстора с три адреса за посещение и ремонт на перални и съдомиялна, прахосмукачка у дома заплашваше всеки момент да излезе от рамките на работното ежедневие и да се превърне във всепомитащ океан и да разтърси позадрямалата в края на деня София. Това не се случи, но рукналият дъжд не пощади работливия техник, който кръстосва кварталните улички в търсене на местонахождението на някоя повредена пералня, която очаква да бъде поправена от отрудени майсторски ръце. 

 майстор @ Ремонт на перални по домовете в София,ремонт-на-пералня @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт-на-перални @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт,пералня,  Пералнята не се заключва @ Ремонт на перални по домовете в София, графитни четки на електродвигател, сервиз, Четки на пералня @ Ремонт на перални по домовете в София, четки,   бяла техника,  техник,
Ремонт на перални в неделя

Пералня, която не се заключва и пералня с износени графитни четки на електродвигателя влизаха в основното сервизно меню в неделя. Четките на пералнята се сменят с нови, които трябва да бъдат подходящи по размер за модела пералня. Когато се износи графитът на четките, се нарушава нормалната работа на пералнята, затова не се препоръчва отлаган ето на подобен ремонт. 

нови-четки-пералня @ Ремонт на перални по домовете в София, майстор @ Ремонт на перални по домовете в София,ремонт-на-пералня @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт-на-перални @ Ремонт на перални по домовете в София , ремонт,пералня, графитни четки на електродвигател @ Ремонт на перални по домовете в София, сервиз, Четки на пералня, четки,техник,
Нови четки на пералня
В края на цветната неделя София е притихнала в очакване на по-кратката работна седмица, краят на която ще бъде увенчан от светлия празник, свързан с възкресението на Христос, за да напомни, че чудеса са възможни и в напрегнатия делник, а вярата в доброто и любовта ни възвисява над дребното и нищожното. 

 майстор,ремонт на пералня @ Ремонт на перални по домовете в София , ремонт на перални @ Ремонт на перални по домовете в София, ремонт,пералня,  Пералнята не се заключва, графитни четки на електродвигател, сервиз, Четки на пералня, четки,   бяла техника, съдомиялна, прахосмукачка @ Ремонт на перални по домовете в София, София, техник,
Ремонт на бяла техника преди Великден

Заявете ремонт на пералня или друга бяла техника преди Великден. 

Прочетете за ремонт на пералня Beko, който извърших в един ветровит ден. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар