Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 13 април 2018 г.

Ремонт на перални в съботния ден

Ремонт на перални в съботния ден

Случва се да се повреди пералня в някой почивен ден, защото тогава се използват най-много в домакинствата. По-неприятната част е, че намирането на работещ в събота техник може да се превърне в мисия невъзможна. За информация на столичните домакини, които обичат чисто пране, бих искал да съобщя, че приемам поръчки за ремонт на перални в събота. 

пералня, техник @ stanevremont.blogspot.bg,  ремонт на перални @ stanevremont.blogspot.bg, ремонт @ stanevremont.blogspot.bg, перални @ stanevremont.blogspot.bg, ремонт на перални в събота @ stanevremont.blogspot.bg,  сервиз, заключена пералня @ stanevremont.blogspot.bg, пералнята не изхвърля водата @ stanevremont.blogspot.bg, пералнята не тръгва @ stanevremont.blogspot.bg, запушен филтър, помпа, майстор, ремонт на пералня @ stanevremont.blogspot.bg, инж. Станев, ремонти,
Ремонт на перални в събота

Дежурните сервизни поръчки са свързани със заключени перални машини, перални, които не изхвърлят водата или не тръгват. Запушен филтър или помпа с изненади като дребни предмети, парченца от дрехи, монети и други, са също сред разпространените проблеми. Не липсват и много други неизправности (включително повредени силови платки) при уредите за пране, които се налага да поправям през уикенда. 

помпа на пералня,пералня, техник @ stanevremont.blogspot.bg,  ремонт на перални @ stanevremont.blogspot.bg, ремонт @ stanevremont.blogspot.bg, перални @ stanevremont.blogspot.bg, ремонт на перални в събота @ stanevremont.blogspot.bg,  сервиз, заключена пералня @ stanevremont.blogspot.bg, пералнята не изхвърля водата @ stanevremont.blogspot.bg, пералнята не тръгва @ stanevremont.blogspot.bg, запушен филтър, помпа, майстор, ремонт на пералня @ stanevremont.blogspot.bg, инж. Станев, ремонти,
Помпа на пералня

В слънчевите дни не разваляйте настроението с проблеми от битово естество и при необходимост от опитен и коректен майстор за ремонт на пералнята в дома, използвайте указания телефон за контакт.  





За да се свържете с инж. Станев, е необходимо да наберете телефон 0898 371028. Всички ремонти се обслужват единствено от мен, без да изпращам когото и да е от мое име. Посоченият телефонен номер е единственият, който имам. 


Понякога може да откаже не само пералнята, но и фурната и да се наложи смяна на долен нагревател

Веднага след празниците се наложи да извърша ремонт на пералня с повредена центрофуга.



Няма коментари:

Публикуване на коментар