понеделник, 13 март 2017 г.

Ремонт на перални по домовете в студените мартенски дни

В студените мартенски дни, които са по-скоро реминисценция за отминаващата зима, отколкото за предстоящата пролет, може да се повреди пералнята в дома Ви и да се наложи компетентна сервизна намеса на майстор специалист. 

 повреди,  пералня, в дома Ви,  сервиз, майстор, специалист, пералнята трака и скърца , ремонт на перални, ремонт на битова техника,
Ремонт на перални в студените мартенски дни

Ако пералнята, която не работи, се намира в софия, а Вие живеете в кварталите около Борово - 
Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, широкия център на София, можете да подадете заявка за ремонт на електроуреда и да бъдете посетени от сервизния техник в удобен ден от понеделник до неделя, за да бъде повредата диагностицирана и съответно поправена. Пералните се ремонтиран на място в дома, без да се транспортират до сервиз в друга част на София. 

Ремонт на пералня със счупена ключалка. 

ключалка за пералня, ремонт, пералнята не отваря, домовете, ремонт на перални в София, ремонт, перални, техник, майстор, сервиз,
Счупена ключалка на пералня

Ако пералнята скрибуца, трака, скърца или издава нехарактерни пронизителни звуци, е възможно в последствие да се откачи барабана, да има лагери за смяна, да изгори  електродвигател и т.н. Добре е да не оставате равнодушни към странни и неспецифични шумове, изменен работен режим или други необичайни действия на пералните или другата битова техника. Колкото и банално да ни се струва - използвайте техниката само по предназначение и спазвайте инструкциите за експлоатация. Това може да предотврати по-мащабни повреди и да доведе до по-значителни харчове за ремонт или закупуване на нова техника. 

Амортисьор на пералня със счупено ухо. 

ремонт, перални, техник, майстор, сервиз,Амортисьор на пералня със счупено ухо
Амортисьор на пералня 

Ремонт на перални и друга битова техника по домовете от инж. Станев - разумният избор, базиран на опит, умения и трайно присъствие в сферата на сервизните услуги.

Повредена помпа на пералня.

ремонт, перални, техник, майстор, сервиз,майстор,сервиз,техник,битова техника,ремонт на битова техника,
Помпа на пералня за смяна

За ремонт на малки електроуреди надникнете тук

Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар