Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 4 март 2017 г.

Съботни ремонти на перални с амортизирана помпа и изгоряла блокировка

Предлагам професионални ремонтни услуги на битова техника в София, като приемам поръчки за поправка на перални, печки, телевизори, които не работят дори и в почивни за други сервизи и майстори дни. 

 Инж. Станев,  ремонтира, перални по домовете, сервизен график,  ремонт на битова техника,   събота,неделя,
Ремонт на битова техника  в събота и неделя

Извършвам ремонтите на повредените уреди по предварителен график и често се случва да имам ангажименти за няколко дни напред. Понякога получавам обаждания с условието да ида на съответния адрес до час, което по няколко причини е неизпълнимо, а защо точно - оставям на четящите тези редове да направят заключението. 

Изгоряла блокировка на пералня, която не позволяваше пералнята да бъде използвана. 

 ремонтира перални, перални, помпи, четки, изгоряла блокировка, счупени ключалки, платки,ремонт на битова техника
Смяна на блокировка на пералня

Тази съботна сутрин, малко преди да тръгназа първия за деня ремонт, се случи подобна ситуация. Оставих търсещия майстор в почивните дни да намери друг колега, който няма работа и може да се отзове до час. Спешни ремонти мога да приема, но не и в ден, когато София бе блокирана поради футболен мач между Левски - ЦСКА и движението бе крайно затруднено в отделни участъци.




Ремонтирах пералните и печката за деня, които бях записал, а топлият мартенски ден пораждаше леко и свежо настроение. През седмицата също основно ремонтирах перални, които имаха най-разнообразни повреди - от амортизирани помпи, четки, изгоряла блокировка, счупени ключалки, до платки. 

Неизправна помпа на пералня, която трябваше да се смени. 

емонтира перални, перални, помпи, четки, изгоряла блокировка, счупени ключалки, платки,     помпа на пералня, помпа,     Инж. Станев,  ремонтира, перални по домовете, техник,майстор,сервиз,
За да тръгне отново пералнята, смених помпата

Инж. Станев ремонтира перални по домовете по предварително съставен сервизен график. Приема заявки за ремонт на битова техника в събота и неделя.

Когато името работи за теб!




Няма коментари:

Публикуване на коментар