неделя, 26 февруари 2017 г.

Снимки от ремонти на перални и микровълнова и малко време за хобито на майстора в неделя вечер

Часове преди началото на новата седмица, когато започва непостоянният месец март, бързам да обработя малко снимки от различни ремонти на перални, които все отлагам във времето, защото следват все нови сервизни задачи и не остава много време за други занимания не само в неделя, а въобще.  

Когато ме потърсиха за ремонт на пералня в Бели брези, след диагностиката се оказа, че повредата се крие в счупената ключалка на люка. След като я демонтирах, успях да я поправя. Пералнята тръгна и семейството можеше да я използва отново. 

 счупена ключалка на люка, счупена ключалка на пералня, поправя, Пералня,
Счупена ключалка за люк на пералня 

След ремонта ключалката беше в този вид: диагностика, повреда, счупена ключалка на люка, счупена ключалкана пералня, поправя, Пералня, Бели брези,ремонт,ремонти,майсторски,
 Поправената ключалка на пералнята

Електронен блок за управление на друга пералня, която се наложи да бъде ремонтирана. Справих се майсторски с поправката на платката и пералнята влезе отново в употреба. 


ремонти на перални, сервиз, ремонт на перални, ремонт на пералня в Бели брези, диагностика, повреда, счупена ключалка на люка, счупена ключалкана пералня, поправя, Пералня, Бели брези,ремонт,ремонти,майсторски,
Ремонт на електронен блок за управление на пералня

Попаднах и на снимка от ремонт на микровълнова фурна, която имаше изгорял магнетрон. 

техник, специалист, ремонт на битова техника, инж. Станев,
Ремонт на микровълнова 

Отделих и малко време за хобито, което покрай ремонтите на перални и печки съм позанемарил в отминалите месеци. Морски пейзаж на изгрев със сух пастел и шлак метал за разкош, който започнах като експеримент и се надявам да завърша съвсем скоро, защото животът не се състои само от техника и сервиз, но има своите очарования и емоции, били те тъжни или радостни.

ремонти на перални, сервиз, ремонт на перални,
Животът не е само ремонти
Е, като се наложи нужда от техник, специалист в ремонтите на перални и друга битова техника, инж. Станев е в режим на готовност. 

Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар