събота, 10 декември 2016 г.

Професионален ремонт на повредени перални от инж. Станев

Ремонт на перални извършвам на място в дома без значение от поредността на деня. Най-много ремонти на перални се събират в събота и неделя, а през последния годишен месец се активизираха и ремонтите на печки, фурни и плотове - хората се подготвят за предстоящите коледно-новогодишни празници. 

  ремонти на перални в събота и неделя, ремонт на печки, фурни, плотове,   коледно-новогодишни празници,   повреда на пералнята, инж. Станев, ремонт,
Ремонт на перални, печки, фурни, плотове през декември

При повреда на пералнята може да се свържете с инж. Станев, който подхожда към всеки ремонт с нужната отговорност в комбинация с дългогодишен практически опит и технически умения. 

Особено разпространени неизправности, които поправям и водят до неспособност на пералнята да осъществи нормален работен цикъл са : 

- Смяна на изгорели блокировки;
- Сервизиране на запушен филтър или запушена помпа;
- Смяна или поправка на счупена ключалка за люк на пералня;
- Подмяна или ремонт на повредена помпа;
- Ремонт на електронен блок (платка) на пералня.

Ремонт на пералня със счупен амортисьор

 Смяна на изгорели блокировки,блокировка, запушен филтър, запушена помпа,  счупена ключалка за люк на пералня, люк,  повредена помпа, помпа, Ремонт на електронен блок на пералня, платка,
Счупен амортисьор на пералня

Други повреди може да прегледате тук, а ако проблемът на пералнята не е сред изброените, обсъдете случая с инж. Станев, за да сте информирани какво да предприемете. 

Професионален ремонт на перални в София. Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар