вторник, 31 май 2016 г.

Ремонт на перални в очакване на лятото

Ремонт на перални в очакване на юни и началото на лятото.ремонт на битова технка, ремонт на печки, ремонт на аспиратори,
Ремонт на перални Отбелязвам края на месеца, превърнал се в безкраен празник през настоящата година, с ремонт на две перални, поне в момента, когато пиша това. 

Прерових архива със снимки от ремонти на перални, печки, аспиратори и друга техника, която е минала през ръцете ми на майстор и избрах да публикувам счупена ключалка на пералня Hotpoint Ariston. Някой бе поправял преди мен ключалката съвсем неумело и тя не издържала много. 
ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, техник, майстор, поправя, ремонт,
Счупена ключалка на пералня Hotpoint AristonСнимка на поправената ключалка от мен ще бъде обект на друга публикация, нека има дозичка съспенс. 

Професионален ремонт на перални от понеделник до неделя в София като ремонтът се осъществява на място в дома Ви - няма разнасяне на пералнята насам-натам. В добавка - коректен сервизен техник, който ще направи всичко възможно, за да поправи повредената пералня. Каква по-успешна комбинация! счупена ключалка на пералня Hotpoint Ariston, сервизен техник, ремонт на счупена ключалка на пералня,
Ремонт на битова техника


Когато името говори за теб!
Няма коментари:

Публикуване на коментар