сряда, 20 януари 2016 г.

Ремонт на пералня с нагоряла клема на пресостата (ниворегулатора) - от хрониките на майстора

Ремонт на пералня с нагоряла клема на пресостата (ниворегулатора)

Ледени януарски дни и нощи, снежни улици не само в София, но в цялата страна, правят трудно придвижването между отделните квартали. 


ремонт на перални в София, ремонт на пералня,ремонт на перални обяви,ремонт на перални,


В студената нощ срещу сряда ще се спра за кратко на ремонт на пералня, който извърших преди около година. През деня свободните ми часове с ограничени, ремонтите на перални, печки, аспиратори рядко оставят време за други занимания. 

Ето и историята.

Собствениците на повредената пералня  ме потърсиха с оплакване, че помпата не работела. Посетих ги в дома им, а  при диагностиката се оказаха прави. За да ремонтирам пералнята постъпих така  - откачих помпата на електроуреда.  В процеса на ремонт установих, че захранващото напрежение не е нормално. След проверка на връзките, разбрах, че е нагоряла клемата на пресостата (ниворегулатора). Майсторски почистих окиса по клемата и пуснах пералнята. Тя тръгна в  нормален работен режим. 


ремонт на перални, ремонт на перални по домовете===Специализиран ремонт на перални по домовете от опитен техник с богата сервизна практика. 

техник перални, майстор, перални,ремонт на перални по домовете


Какви са предимствата:

Ремонт на перални по домовете - за Ваше удобство и спокойствие, за да бъде поправена пералната машина, не се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз в съседен квартал, като спестявате време, излишни тревоги и разходки из заледените софийски улици. 

Снимка на бул. Т. Каблешков между Борово  Манастирски ливади, в посока ж.к. Гоце Делчев. Красива е София, когато снегът все още е бял и чист. 


ремонт на перални, София, ремонт на перални по домовете
 Какво да правим, за да предотвратим по-сериозни повреди при битовите уреди?ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, София, техник, ремонт,ремонт на пералня,ремонт на перални обявиПо възможност не отлагайте ремонта на пералнята, телевизора или печката за последния възможен момент. В много случаи от практиката ми се случва да се окаже, че дълго време преди това пералнята е тракала, скърцала или издавала нехарактерни пронизителни звуци - в последствие пада барабана, има лагери за смяна, изгаря мотор и т.н. Обръщайте внимание на странни и нехарактерни шумове, изменен работен режим или други необичайни действия на пералните машини или другата битова техника. Колкото и банално да ни се струва - използвайте техниката само по предназначение и спазвайте инструкциите за употреба. Това може да предотврати по-сериозни щети и по-големи харчове за ремонт или закупуване на нова техника.

Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!ремонт на перални, ремонт на перални по домовете,
Когато името работи за теб!

Инж. Станев - ремонт на перални, печки, телевизори в удобно за Вас време


Отстранява майсторски повреди при перални, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.


Заповядайте в моята Фейсбук страница. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар