Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 1 септември 2015 г.

Септември пристъпва плахо с ремонт на перални и сервиз на битова техника

Изтече последният летен месец, с плахите стъпки на първокурсничка от провинцията в огромната сграда на университета, пристъпва  есента. Все още се радваме на летни градуси, спомените за почивката и посетените места са все още достатъчно ярки в съзнанието. 


ремонт на перални по домовете,сервиз битова техника


Септември слага точка на отпуските и означава работа и задължения. При мен, майстор на битова техника, ситуацията не е по различна. 


ремонт на перални в София, ремонт на перални, пералнята не тръгва, пералнята тече,


Ремонт на перални - това основно изпълва дните ми, независимо от ден и сезон. Професионален ремонт на перални машини по домовете седем дни в седмицата за улеснение и удобство на собствениците на повредени уреди. 


изгорял бутон за включване на пералня


Взависимост от повредата на пералнята ремонтът може да бъде извършен на място, в други случаи се налага първо закупуване и след това смяна на дефектиралия елемент. Например, може да потрябва нов маншон, ремък, блокировка, ключалка, помпа, които се избират индивидуално за всяка пералня. Проблем с резервните части в магазиите може да има при по-стари модели перални, особено внос секънд хенд. 


ремонт на перални в София, техник за пералня, сервиз перални


Висококачествен ремонт на перални в София, извършен от прецизните ръце на инж. Станев, електроинженер с практически опит, надхвърлящ три десетилетия - изберете най-оптималното решение за Вас. 


счупена ключалка на пералня, изгоряла блокировка, пералнята не се отваря, сервиз битова техника


Сервизните услуги на пералните и други електроуреди за бита (печки, микровълнови, телевизори, аспиратори, съдомиялни, абсорбери, диспозери, плотове, фурни и др.) се извършват по домовете на база предварително ангажиран ден и час за ремонт.


ремонт на перални по домовете,сервиз битова техника, ремонт на перални,


По-дребни домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри и друга битова техника – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят условията.

ремонт на перални по домовете,сервиз битова техника

сервиз на прахосмукачки, перални, тостери, сешоари, блендери, ютии, чопъри  



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


ремонт на перални в Борово, Бокар, Витоша, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, център,



Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени детайлно кварталите в София.

За повече информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове.

сервиз за битова техника в София, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете


Посетете страничката ми във Фейсбук. По този начин ще бъдете осведомени за последните промени и новости около сервизния майстор, текущата ремонтна дейност и натовареност на ремонтния график за деня или седмицата.



сервиз за битова техника в София, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на печки, ремонт на микровълнови



Майсторът, който може,  знае как и няма да Ви подведе!




ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


Ако имате няколко свободни минути, може да видите едно от моите клипчета, които направих специално за Вас:

Ремонт на перални по домовете: Изпробване на повредена дренажна помпа на перална машина:






Малко настроение с картината Септемврийско утро на френския художник Пол Шаба (Paul Émile Chabas, 7.03.1869 – 10.05.1937, September morn). Повече за нея прочетете тук






С тази снимка пожелавам седмица, заредена с много положителни емоции!



Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028






Няма коментари:

Публикуване на коментар