Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 15 май 2015 г.

Качествен съботно-неделен сервиз на перални по домовете и ремонт на електронен блок за управление на пералня

Май месец минава бързо - като абитуриент към поредна среднощна дискотека, чиято вратовръзка е смачкана безхаберно в джоба. Остава втората половина от този прекрасен месец, апотеоз на младостта, красотата и очарованието на заобикалящия ни свят, прероден за пореден жизнен цикъл. 

ремонт на перални по домовете


Предстоят събота и неделя, а графикът ми с ремонти  се пръска по шевовете като ланския бански костюм на съседката от петия етаж, която твърди, че пълнее от въздуха, а не от вкусните манджи, които върти майсторски на печката. Уредът е изкаран на остъклената тераса, за да споделя миризмата на запържения лук с останалите обитатели на панелното проклятие, наречено жилищен блок. 

ремонт на перални в Борово, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бояна


Да се върна на темата за ремонтите - цели четири за утре, разхвърляни като мъниста из различни квартали на София - губи се време не толкова от поправката понякога, а от транспортните неволи в почивните дни. 

сервиз за перални, смяна на маншон, пералнята тече,


Утре ще поправям перални и фурна. В неделя отново перални тръпнат в очаквани да бъдат диагностицирани и ремонтирани. 

изгорял реотан, изгорял котлон, микровълновата не топли


Тези дни ремонтирах и електронен блок за управление на пералня. 

ремонт на перални по домовете


перални сервиз


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и по предварително споразумение с майстора часове за посещение и ремонт извън работните могат да бъдат договорени.



майстор за ремонт на перални


Майсторът, който може и знае как! :)




перални ремонт без почивен ден


За контакт с инж. Станев - тел. 0898 371028


На Вас пожелавам спокойни и разтоварващи съботно-неделни занимания, а майсторът ще ремонтира пералните по домовете, където имат нужда от неговите умения и сервизни услуги. 











Няма коментари:

Публикуване на коментар