Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 3 май 2015 г.

Ремонт на перални по домовете в неделя - запушен филтър и блокирала електроника

София е празна и непривично пустее в първата неделя на май. Уверявам се лично в това - наложи се да излизам за ремонт на две перални. Блокирала електроника на едната и част от дреха, заседнала във филтъра на другата, Като резултат, филтърът се беше  запушил и не пускаше водата да отиде в помпата. Следва кратка почивка, а по-късно имам още една пералня за ремонт, но тя поне е в съседен на Борово квартал. 

ремонт на перални по домовете, ремонт на печки, ремонт на перални, сервиз на перални,


Слънчева неделя, която подканва за разходки. Хубава е Витоша, изпъстрена в различни нюанси на зеленото - гали и успокоява очите с тези така свежи пролетни разцветки. 

ремонт на перални
Витоша


Много обичам май месец - виждам как всичко в природата е обновено, преродено, готово за за живот. Променя се настроението, особено в топли и хубави дни като днешната неделя. Въпреки че работя и поправям перални, се чувствам в приповдигнато и празнично разположение на духа. Пролетта твори чудеса не само с природата, но и с нас, като част от един велик шедьовър. 

перални сервиз



Държите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с необходимия за целта сервизен техник!

блокировка на люк на пералня


Техническите умения се придобиват с пот на челото, те са резултат от добре блендирани теоретични познания и практически занимания, а не са част от повърхностни разходки из блогове и форуми или копи-пейст напъни на доморасли "техници" с множество фалшиви регистрации и телефони, зад които крият самоличността си.

техник за перални


Повече за мен и други ремонти прочетете тук


майстор за ремонт на перални по домовете


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора.

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

гумено уплътнение на пералня, маншон, пералнята тече, добър майстор,



За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


Елате и във  Фейсбук страничката ми. ;)










Няма коментари:

Публикуване на коментар