петък, 20 март 2015 г.

Професионален ремонт на перални по домовете - помпа на пералня и защо е важна за нормалното функциониране на електроуреда

Предлага професионален ремонт на перални машини по домовете в София. 


Защо да изберем тази услуга от инж. Станев:

Необходимостта от транспорт на повредения електроуред до сервиз отпада. Когато ремонтът се извършва у дома, много излишни главоболия се спестяват, а не може да не се спомене и времето - ценен елемент от битието на забързания модерен градски жител. Ремонтите, които извършвам, са не само по домовете, но и за Ваше улеснение са възможни през почивните дни - събота и неделя. Часовете за ремонт се съгласуват предварително с майстора. 


ремонт на перални


Помпата на перална машина  изхвърля водата при отделните програми и без нея не може да се осъществи нормален работен режим. При някои модели перални служи за циркулация на водата по време на пране, макар подобни модели да са малко на брой - основно стари немски перални. 

сервиз за перални
Разбита помпа на пералня


помпа на пералня
Старата и новозакупената помпа за ремонта на пералня
Професионализъм, опит, коректност.
Търсите майстор, получавате инженер. 

Изкуството да бъдеш професионалист!
Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!
За добрия майстор почивен ден няма.


Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!


ремонт на микровълнови
Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!

вратичката на пералнята не се отваряЗа контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно за Вас време.


изгорял магнеронЖ. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.

           
пералнята тече


Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.


майстор-техник за ремонт на пералниИзвършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар