неделя, 15 февруари 2015 г.

Майсторски ремонт на пералня с нагоряла клема на пресостата (ниворегулатора)


В неделния ден, преди да тръгна към първия за деня ремонт - смяна на термостат за фурна, ще се спра на ремонт на перална  машина, извършен преди известно време.

Ремонт на пералня с нагоряла клема на пресостата (ниворегулатора)


Собствениците на проблемния електроуред ме потърсиха с оплакването, че помпата не работела. Посетих ги на място и по време на диагностициране на повредата се оказаха прави. Откачих внимателно помпата на пералнята.  В процеса на ремонт установих, че захранващото напрежение не е нормално. След проверка на връзките, разбрах, че е нагоряла клемата на пресостата (ниворегулатора). Почистих майсторски окиса по клемата и пуснах пералнята, която тръгна успешно. 

ремонт на перални по домовете, майстор, техник


След разказаната кратичка история за поправената пералня е време да тръгвам за днешните ремонти - две перални и печка предстои да бъдат диагностицирани и ремонтирани. 

ремонт на печки, фурни, микровълнови по домовете, термостат за фурна


Изберете професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, съдомиялни, диспозери, микровълнови и друга битова техника по домовете в София от инж. Станев. Работя в делнични и почивни дни по предварително заявен час за посещение и ремонт на повредени електроуреди и електроника.

 Ремонт на перални


На телефон 0898 371028 ще намерите коректен майстор техник с инженерно образование, дългогодишен трудов опит, който ще ремонтира качествено повредените перални машини, сушилни, съдомиялни, печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове и телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени) без да се налага да напускате дома си в град София.


запушен филтър на пералня, как да отворя филтър на пералня, майстор


Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден.

Част от предлаганите ремонтни дейности са следните – смяна на ремък и маншон, отстраняване на проблеми с филтър, запушена помпа, проблеми с центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка и други повреди при пералните машини.

ремонт на перални в Борово, добър майстор за ремонт на перални


Ремонтите на електроуреди и битова техника включват още:

- Прецизна диагностика, монтаж, професионален ремонт, поправка на битова техника по домовете без почивен ден.

- Качествен сервиз на телевизори – различни модели и марки.


сервиз телевизори, телевизионен техник, перални техник


- Поправки на перални, съдомиялни машини и сушилни.

- Възможен ремонт и на други електроуреди – печки, фурни, стъклокерамични плотове, микровълнови, електронни платки на климатици, абсорбери, аспиратори, мелници за битови отпадъци (диспозери), прахосмукачки, вентилаторни печки (духалки), ютии…Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Овча Купел, Лозенец, Иван Вазов, Бояна, център на София и други се ползват с предимство при посещението – възможни са часове за ремонт извън работните.

сервиз битова техника и електроника - прахосмукачки, телевизори, сешоари, ютии, котлони


Професионализъм, опит, коректност!
Трябва Ви майстор, получавате инженер.


Телефон за връзка с инж. Станев – 0898 371028Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения – не се колебайте да позвъните на точния човек!

Ремонт на микровълнови, печки, фурни по домовете

За повече информация и интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни.Посетете и харесайте страничката ми във Фейсбук.
Няма коментари:

Публикуване на коментар