Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 3 юли 2017 г.

Ремонт на пералня с амортизирана помпа


Не е тайна, че ремонтирам перални и друга битова техника, ако не работи добре. 

Получавам достатъчно сервизни поръчки, вероятно защото доволни от ремонта собственици  на поправени уреди ме препоръчват на свои близки и познати, а и през изминалите години съм изградил име на сериозен и коректен техник. 

ремонтирам перални, битова техника,  сервиз, техник,  Перални,  уреди,  поправям,  телевизори, съдомиялни, сушилни, печки, аспиратори, микровълнови, диспозери,  на място,  по домовете,  София, Инж. Станев,  ремонт,
Ремонт на перални в София

Пералните са най-масово ремонтираните от мен домакински уреди, но това не означава, че не поправям телевизори, съдомиялни, сушилни, печки, аспиратори, микровълнови или диспозери, като посещавам на място, за да предприема сервизните действия. 


При ремонт на пералня смених  амортизирана  помпа в резултат на дългогодишна експлоатация. Помпата не можеше да изхвърли водата и пералнята не беше в състояние да довърши програмата. 

                                   

Лагерните втулки на помпата бяха износени, затова елементът трябваше да бъде сменен с нов. 

След смяната на помпата пералнята тръгна идеално и можеше да бъде използвана от семейството. 

ремонтирам перални, битова техника,  сервиз, техник,  Перални,  уреди,  поправям,  телевизори, съдомиялни, сушилни, печки, аспиратори, микровълнови, диспозери,  на място,  по домовете,  София, Инж. Станев,  ремонт,
Помпа на пералня

Квалифициран ремонт на перални по домовете в София от понеделник до неделя от опитен сервизен техник, който работи професионално,бързо и коректно.  


 ремонт на перални, ремонт на битова техника,   ремонт на пералня,  помпа,  пералнята не не изхвърля водата, пералнята не работи,  Лагерни втулки на помпа, износени лагерни втулки,  смяна на помпа на пералня,
Ремонт на битова техника

Инж. Станев приема заявки за ремонт на перални на тел. 0898 371028.

Когато името работи за теб. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар