Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 13 юни 2017 г.

Когато пералнята бърка програмите, дали не е повреден програматорът?

Ако пералнята бърка програмите и не работи нормално, дали причината не е повреден програматор?

Програматор на пералня,  ремонтира, еднодискови селектори, потенциометри,
Ремонт на перални в дома

Програматорът на пералнята представлява електромеханичен уред, а предназначението му е да управлява пералнята в различните режими на работа. Има голямо разнообразие от модели при програматорите. За различните модели перални се използват специфични програматори, които се отличават 
по начин на задвижване, размери и брой на дисковете, а и по броя на управляващите контактни двойки. 

инж. Станев, сервизен техник,ремонт на битова техника  ремонт на битова техника в София,  без почивен ден, техник,
Пералнята бърка програмите

Определени модели програматори могат да бъдат разглобени и   ремонтирани, ако  има резервни части за тях. Неприятното е, че резервни части и програматори не се произвеждат отдавна, а са заменени от еднодискови селектори и потенциометри, които също имат диск, фиксиращ на съответния брой позиции, отговарящи на програмите. Така се създава впечатление, че пералнята има електромеханичен програматор.

Ако се повреди програматор на пералня, започва безкрайно търсене на нов или втора употреба програматор, като най-често спасението от купчината мръсно пране е купуване на нова пералня.

  ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на перални в София,ремонт на перални в дома,ремонт на пералня,  Програматор на пералня,  ремонтира, еднодискови селектори, потенциометри,
Програматор на пералня

Коректна диагностика на повредата и професионален ремонт на перални в дома може да заявите на инж. Станев. Компетентен сервизен техник на база образование, опит и умения, който ремонтира перални и друга битова техника в София без почивен ден. 




Когато името работи за теб. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар