Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 24 май 2017 г.

Професионален ремонт на перални в дома (видео)

Професионален ремонт на перални в дома. Инж. Станев ремонтира перални машини в София. Работи в събота и неделя. 

ремонт, перални, техник, сервиз, peralni, remont na peralni, remont, tehnik,
Ремонт на перални в дома

Приготвил съм кратко видео от различни повреди, които съм отстранявал при пералните.  Само за информация ще спомена, че съм се справял с неизправности като изгоряла блокировка, счупен люк, повредена помпа, счупена ключалка,износени графитни четки, смяна на маншон или  ремък, перални, които не тръгват,  не пълнят или не изхвърлят водата, перални, които бъркат програмите, проблем с пусков клавиш, запушени филтри,  помпи и  маркучи,  течове, центрофуга, програматори, платки, нагорели клеми, нагревател на пералня,температурен датчик и други. Части от тези ремонти съм заснел и представил в клипчето. 




Повече снимки от други ремонти иможе да разгледате в моите блогове или други кратки клипове. 

смяна на маншон на пералня, гумено уплътнение, пералня,ремонт,
Смяна на маншон на пералня

Вашите поръчки за ремонт на перални и друга битова техника може да подадете на посочения телефон за контакт с инж. Станев, дългогодишен сервизен техник.

Когато името работи за теб. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар