Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 2 април 2017 г.

Ремонт на пералня със скъсан изходящ маркуч, която тече


Неотдавна при посещение за ремонт на пералня, която течеше, се оказа, че бедата идваше от изходящ маркуч на пералня. Свалих  скъсания маркуч на пералнята и видях, че са правили аматьорски опити за лепенето му. Взех го с мен и успях да поправя проблема, който водеше до теч и оттам до повредата на пералнята. 

Снимките на изходящия маркуч публикувам за първи път. 

 Професионален ремонт на перални в дома,  ремонт на перални в дома, ремонт на перални, в дома,  инж. Станев,   ремонт на битова техника в събота и неделя, ремонт на битова техника,
ремонт на пералня, която тече

Нова бройка от скъсания маркуч, който бе причина за теча на пералнята, не бе наличен по магазините за резервни части и това обуславяше наложителността от ремонта му. 

 Професионален ремонт на перални в дома,  ремонт на перални в дома, ремонт на перални, в дома,  инж. Станев,   ремонт на битова техника в събота и неделя, ремонт на битова техника,
скъсан изходящ маркуч на пералня

Професионален ремонт на перални в дома от инж. Станев. Приема поръчки за ремонт на битова техника в събота и неделя. 

ремонт, перални, ремонт на пералня,   пералнята  тече,изходящ маркуч на пералня, маркуч на пералня,   скъсан маркуч на пералня,   поправя,  теч,  повреда на пералня,    изходящ маркуч,  Професионален ремонт на перални в дома,  ремонт на перални в дома, ремонт на перални, в дома,  инж. Станев,
ремонт на перални в дома

Когато името работи за теб. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар