Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 31 май 2016 г.

Ремонт на перални в очакване на лятото

Ремонт на перални в очакване на юни и началото на лятото.



ремонт на битова технка, ремонт на печки, ремонт на аспиратори,
Ремонт на перални 



Отбелязвам края на месеца, превърнал се в безкраен празник през настоящата година, с ремонт на две перални, поне в момента, когато пиша това. 

Прерових архива със снимки от ремонти на перални, печки, аспиратори и друга техника, която е минала през ръцете ми на майстор и избрах да публикувам счупена ключалка на пералня Hotpoint Ariston. Някой бе поправял преди мен ключалката съвсем неумело и тя не издържала много. 




ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, техник, майстор, поправя, ремонт,
Счупена ключалка на пералня Hotpoint Ariston



Снимка на поправената ключалка от мен ще бъде обект на друга публикация, нека има дозичка съспенс. 

Професионален ремонт на перални от понеделник до неделя в София като ремонтът се осъществява на място в дома Ви - няма разнасяне на пералнята насам-натам. В добавка - коректен сервизен техник, който ще направи всичко възможно, за да поправи повредената пералня. Каква по-успешна комбинация!



 счупена ключалка на пералня Hotpoint Ariston, сервизен техник, ремонт на счупена ключалка на пералня,
Ремонт на битова техника


Когато името говори за теб!




сряда, 25 май 2016 г.

Ремонт на перални и какво да правим, когато пералнята не изхвърля водата

Ремонт на перални на място в желан от Вас ден през цялата седмица, като събота и неделя са перфектно решение за заети през делничните дни столичани. 


ремонт, перални, София, пералнята не изхвърля водата,  Ремонт на перални на място, събота,  неделя,   ремонти на неработещи перални, пералнята не се отваря,  блокирал люк на пералня,
Ремонт на перални


Различни неизправности и повреди биват отстранявани по време на ремонтите на неработещите перални:

  • пералнята не се отваря;
  • блокирал люк на пералня; 
  • изгоряла блокировка на люка на пералня; 
  • неизправна дренажна помпа;
  • счупена ключалка;
  • почистване на четки;
  • смяна с нови четки при наличие на такава потребност;
  • смяна на маншон (гумено уплътнение);
  • смяна на  скъсан ремък;
  • пералнята отказва да стартира;
  • повреден стартов бутон;
  • запушени филтри; 
  • запушени помпи;
  • запушени маркучи;
  • течове от пералните, причинени от различни повреди; 
  • неработеща центрофуга;
  • нефункциониращи програматори; 
  • поправка на повредени платки;
  • подмяна на нагорели и стопени силови (контактни) клеми;
  • смяна на изгорял нагревател на пералня;
  • неизправен температурен датчик.


Ремонт на пералня с повредена помпа


помпа, техник, ремонт, Ремонт на перални на място, събота,  неделя,   ремонти на неработещи перални, пералнята не се отваря,  блокирал люк на пералня,   изгоряла блокировка на люка на пералня,  неизправна дренажна помпа,
Ремонт на пералня с повредена помпа


Износената помпа е причина пералнята да не изхвърля водата, когато е пусната в работен цикъл. Дефектиралата помпа може да се окаже виновник за неработеща центрофуга на пералните. Решението на този проблем е да бъде сменена помпата с нова, която е подходяща за съответната пералня. Помпата на пералнята прави възможно  изхвърлянето на водата при отделните програми, а когато се повреди водата остава в пералнята. 

Ремонт на перални по домовете от инж. Станев - изберете коректна диагностика, качествен ремонт, базиран на обширна практика и продължителен опит в различни сфери на техниката. 

Когато името работи за теб!






четвъртък, 19 май 2016 г.

Ремонт на перални през май и какво да гледаме, когато купуваме нова пералня

Ремонт на перални в София и през май, като по-голямата част от него излетя сред празници подобно на тапа от бутилка шампанско, разклатена от зрелостник преди да тръгне към балната вечер. 



 Ремонт на перални по домовете


Покрай ремонтите на перални съм забелязал, че понякога се случва да ме търсят няколко пъти в седмицата за една и съща повреда на различни адреси в София, а после в продължение на месец да не се обадят за подобна неизправност. Например през последните няколко дни ме търсиха за неработещи перални, които се оказаха със скъсан или проблемен ремък.


ремък, пералня, Ремонт на перални в София,  ремонтите на перални, по домовете,Ремонт на перални по домовете,   професионални сервизни услуги,  инж. Станев,  без почивен ден,
Скъсан ремък на пералня


Нерядко ме търсят за съвет при закупуване на нова пералня, когато старата е достатъчно амортизирана и не си струва да се наливат пари за ремонти по нея. В такива случаи препоръчвам по възможност да се помисли за по-качествен уред, макар и малко по-скъпичък, с тенденция да бъде използван по-дълъг период от време. 

При огледа на пералната машина отпред обърнете внимание дали има най-долу нещо като чекмедженце – отваряща се лента, зад която обикновено е скрит филтърът. За по-сигурно попитайте продавача за филтър. При по-евтините модели няма филтър, което ще ви създаде доста главоболия при използването, като се започне от запушени маркучи и се стигне до изгоряла помпа.

Ремонт на перални по домовете в София - професионални сервизни услуги от инж. Станев без почивен ден.


Ремонт на перални в София, ремонт на плотове, ремонт на печки, ремонт на аспиратори,   ремонтите на перални, по домовете,Ремонт на перални по домовете,   професионални сервизни услуги,  инж. Станев,  без почивен ден, техник,
Ремонт на битова техника


Когато името говори за теб!








петък, 13 май 2016 г.

Професионален ремонт на перални в София в петък 13

Професионален ремонт на перални в София във фаталния петък 13. 


ремонт на перални, ремонт на перални , по домовете, инж. Станев  ремонт на перални в София,  техник, майстор, ремонт на перални по домовете,


Изберете професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори и друга битова техника по домовете от инж. Станев през цялата седмица, като се обадите на тел. 0898 371028

Странно ли е, че в модерните високотехнологични времена част от нас са суеверни и се боят от нищо и никаква дата - 13, особено ако се пада на петия ден от седмицата? Собственик на повредена перална отказа ремонта днес, който бе запазил предварително, с молбата да го прехвърли в който и да е друг ден, защото не обичал фаталната дата. 

Петък, тринадесети, просто ден от календара като всеки друг. За повечето хора е обикновен работен ден. Нищо неприятно няма да се случи, ако потушим тревожните вътрешни гласове. Усмихнете се, защо точно на тази нарочена за фатална дата, да не се случи нещо много желано и чакано, защо именно днес не се осъществи дълго планирано събитие! Добрите мисли и позитивната нагласа предизвикват сходни обстоятелства. 

Ремонт на перални по домовете - видео. 




За майстор, който ремонтира неработещи перални, печки, плотове, фурни, микровълнови, телевизори, аспиратори, диспозери и всякаква друга битова техника, си е пореден делничен ден, в който извършва квалифициран сервиз по домовете. 

Работя в делнични и почивни дни по предварително заявен час за посещение и ремонт на неизправни електроуреди и електроника. На телефон 0898 371028 може да намерите квалифициран техник с инженерно образование, дългогодишен трудов опит, който ще извърши професионален ремонт на повредените перални и друга битова техника без да се налага да напускате дома си. Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден.

Част от предлаганите ремонтни дейности са следните – смяна на ремък и маншон, отстраняване на функционални проблеми с филтър, запушена помпа, центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка, блокировка и други повреди при пералните машини.

Износена помпа на пералня

ремонт на перални , по домовете, инж. Станев,  ремонт на перални в София,  ремонт на перални по домовете,    Износена помпа на пералня,смяна на ремък и маншон, филтър, запушена помпа, центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка, блокировка,видео, повреди при пералните,
Ремонт на пералня с повредена помпа


Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Запазете час за диагностика и ремонт на пералнята, която не работи, като използвате посочения телефонен номер за контакт с инж. Станев.

Когато името работи за теб!







понеделник, 9 май 2016 г.

Ремонт на перални с посещение на адрес

Ремонт на перални  с посещение на адрес след няколкото почивни дни - така започва новата седмица за майстора, който работи, когато другите почиват. Аромат на прясно приготвено кафе допълва картината в понеделник рано. Небето мрачнее в очакване на поредна порция майски дъжд. 


Ремонт на перални  с посещение на адрес, Ремонт на перални,  Ремонт на перални по домовете,  без почивен ден, Ремонт на перални по домовете без почивен ден, майстор,
 Ремонт на перални по домовете

Ремонт на перални по домовете без почивен ден е специализирана сервизна услуга, извършвана от инж. Станев в София. В случаите, когато пералните не работят, може да запазите час за коректна диагностика и квалифициран ремонт на тел. 0898 371028. 

Не губете време и при някоя от тези повреди и неизправности на пералните реагирайте свевременно, като се свържете с техник, който може да извърши адекватен професионален ремонт на пералнята в дома Ви:

  •  блокирал люк на перална машина; 
  •  изгоряла блокировка на люка; 
  •  повредена дренажна помпа;
  •  счупена ключалка;
  •  почистване на четки;
  •  смяна с нови четки при нужда;
  • смяна на маншон;
  • смяна на  ремък;
  • пералнята не тръгва;
  • проблем с  пусков клавиш;
  • запушени филтри; 
  • запушени помпи;
  • запушени маркучи;
  • течове; 
  • проблеми с центрофуга;
  • програматори; 
  • поправка на повредени платки;
  • подмяна на нагорели и стопени силови (контактни) клеми;
  • смяна на изгорял нагревател на пералня;
  • неизправен температурен датчик.

Счупена блокировка на пералня Indesit - снимка от ремонт на пералня, който извърших преди по-малко от месец.


Ремонт на перални  с посещение на адрес, Ремонт на перални,  Ремонт на перални по домовете,  без почивен ден, Ремонт на перални по домовете без почивен ден, майстор,
Счупена блокировка на пералня Indesit


За други повреди на перални машини, неописани в списъка, моля, свържете се със сервизния инженер за повече информация относно ремонта на пералнята.


Заповядайте във Фейсбук страницата на инж. Станев.


Ремонт на перални по домовете - видео анонс от инж. Станев








вторник, 3 май 2016 г.

Ремонт на перални по домовете - видео от инж. Станев

Ремонт на перални по домовете е сервизна услуга, която се предлага и извършва от инж. Станев през цялата седмица. 


Ремонт на перални по домовете, Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Ремонт на перални в събота и неделя, сервиз перални, майстор перални, техник перални,
Ремонт на перални по домовете

Когато се налага да бъде извършен ремонт на неизправната пералня или фурна без да транспотирате елелектроуреда до сервизна работилница и с минимум усилия от Ваша страна в удобен ден, това предложение е точно за Вас!

За да се запознаете с повредите при пералните, които ремонтирам, изготвих кратичко видео, което може да изгледате за по-малко от деветдесет секунди. 

Ремонт на перални по домовете - видео от инж. Станев




Коректно диагностициране на повредата, професионално сервизно обслужване,  и квалифициран ремонт не само на неработещи перални, но и на различна битова техника и електроника. 

Защо повреден мотор или програматор на перална машина могат да бъдат причина за неработеща пералня - прочетете тук.

Инж. Станев извършва специализирани ремонти на повредена черна и бяла техника по домовете в събота и неделя.

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Запазете час за дисгностика и ремонт на пералнята, която не работи, като използвате посочения телефонен номер за контакт с инж. Станев.

Когато името работи за теб!





неделя, 1 май 2016 г.

Светъл Великден!

Христос воскресе!

Да възкресим любовта в душите и надеждата за по-светли дни!


ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на фурни, ремонт на плотове, по домовете,
Христос воскресе!



За Великден пожелавам здраве,  благодат и хармония на всички!

инж. Станев


Професионален ремонт на различни повреди при перални, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София.