Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 27 юли 2016 г.

Ремонт на перални по индивидуална заявка в последните юлски дни

Ремонт на перални в последните юлски дни. Лятото тече с пълна сила, отпускарският сезон е в разгара си, а майсторът балансира претоварения график с поръчки за ремонт. Обикалям жежките улици на София в търсене на следващия адрес, където ме очаква неработеща пералня за поправка. Програмата ми е запълнена с перални с повредени помпи, изгорели блокировки, счупени ключалки, стачкуващи центрофуги и програматори, както и платки за ремонт. 



Ремонт на перални, Ремонт на перални по домовете,   майстор,  поръчки за ремонт,  София,  адрес, пералня за поправка, перални с повредени помпи, изгорели блокировки, счупени ключалки,  центрофуга,  програматор,  платки за ремонт,
 Ремонт на перални по домовете


Ремонт на перални по домовете по индивидуална заявка в удобен ден. Част от ремонтите по перални виждате на колажа по-долу, а по-голям списък с повреди при пералните машини, които инж. Станев ремонтира, можете да прегледате тук



Ремонт на перални, Ремонт на перални по домовете, ремонт на битова техника,   ремонт на апарати за кръвно налягане,  Лято, майстор,  поръчки за ремонт,  София,  адрес, пералня за поправка,
Ремонт на перални в удобен ден



Намерих кратка времева пролука, за да публикувам тук днес. Очаквайте скоро по-детайлни публикации, свързани с ремонт на перални, които съм извършил.

За ремонт на друга битова техника надникнете тук

Повредени апарати за кръвно налягане и къде се извършва ремонт. 

Следващи свободни дати в графика на сервизния техник: 29.07 и 30.07.

Когато името работи за теб!







Няма коментари:

Публикуване на коментар