Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 13 май 2016 г.

Професионален ремонт на перални в София в петък 13

Професионален ремонт на перални в София във фаталния петък 13. 


ремонт на перални, ремонт на перални , по домовете, инж. Станев  ремонт на перални в София,  техник, майстор, ремонт на перални по домовете,


Изберете професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори и друга битова техника по домовете от инж. Станев през цялата седмица, като се обадите на тел. 0898 371028

Странно ли е, че в модерните високотехнологични времена част от нас са суеверни и се боят от нищо и никаква дата - 13, особено ако се пада на петия ден от седмицата? Собственик на повредена перална отказа ремонта днес, който бе запазил предварително, с молбата да го прехвърли в който и да е друг ден, защото не обичал фаталната дата. 

Петък, тринадесети, просто ден от календара като всеки друг. За повечето хора е обикновен работен ден. Нищо неприятно няма да се случи, ако потушим тревожните вътрешни гласове. Усмихнете се, защо точно на тази нарочена за фатална дата, да не се случи нещо много желано и чакано, защо именно днес не се осъществи дълго планирано събитие! Добрите мисли и позитивната нагласа предизвикват сходни обстоятелства. 

Ремонт на перални по домовете - видео. 




За майстор, който ремонтира неработещи перални, печки, плотове, фурни, микровълнови, телевизори, аспиратори, диспозери и всякаква друга битова техника, си е пореден делничен ден, в който извършва квалифициран сервиз по домовете. 

Работя в делнични и почивни дни по предварително заявен час за посещение и ремонт на неизправни електроуреди и електроника. На телефон 0898 371028 може да намерите квалифициран техник с инженерно образование, дългогодишен трудов опит, който ще извърши професионален ремонт на повредените перални и друга битова техника без да се налага да напускате дома си. Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден.

Част от предлаганите ремонтни дейности са следните – смяна на ремък и маншон, отстраняване на функционални проблеми с филтър, запушена помпа, центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка, блокировка и други повреди при пералните машини.

Износена помпа на пералня

ремонт на перални , по домовете, инж. Станев,  ремонт на перални в София,  ремонт на перални по домовете,    Износена помпа на пералня,смяна на ремък и маншон, филтър, запушена помпа, центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка, блокировка,видео, повреди при пералните,
Ремонт на пералня с повредена помпа


Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Запазете час за диагностика и ремонт на пералнята, която не работи, като използвате посочения телефонен номер за контакт с инж. Станев.

Когато името работи за теб!







Няма коментари:

Публикуване на коментар