Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 13 март 2016 г.

Ремонт на пералня Exclusive със счупена ключалка за люк

В началото на месеца ме потърсиха  за ремонт на пералня, а повредата беше ясна от самото начало - ключалката й беше счупена. Този тип неизправности при пералните се случват често и седмично имам поне три посещения за ремонт или смяна на ключалки.  Те се чупят, когато люкът на пералнята се отваря неправилно и не се изчаква блокировката да отключи механизма в края на работната програма.

Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете
Ремонт на перални в София


В магазините за резервни части в София разнообразието от модели е богато.  Те биват различни  за всеки модел и марка. Формата, размерът, както и други детайли са специфични и може да разгледате снимки на ключалки, които съм поправял или сменял в този и другите блогове, които поддържам.


Как се сменя ключалка за люк на пералня?

За да се смени счупена ключалка за люк на пералня, първо  се демонтира старата и с нея се ходи в магазина. Не е възможно да се закупи предварително, ако не се знае какъв модел точно е повредената.  


В конкретния случай пералнята беше рядък модел, вероятността да попадна на същата бе минимален. За целите на ремонта майсторски приспособих от друг модел.

Снимки на счупената и поправена ключалка за люк на пералня Exclusive:

счупена ключалка за люк на пералня, ремонт на перални, ремонт на перални в София, майстор, перални, ключалка
Счупена ключалка за люк на пералня Exclusive

счупена ключалка за люк на пералня, ремонт на перални, ремонт на перални в София, майстор, перални, ключалка, ремонт на перални
Счупена ключалка за люк на пералня Exclusive

счупена ключалка за люк на пералня, ремонт на перални, ремонт на перални в София, майстор, перални, ключалка, ремонт на перални
Ремонтирана ключалка за люк на пералня Exclusive




Дъждовен неделен следобед в София и тъжна гледка е бул. Т. Каблешков в посока ж.к. Бъкстон след приключване на ремонтите днес - перални и микровълнова. 


ремонт на перални по домовете, ремонт на перални,
                Бул. Т. Каблешков в посока ж.к. Бъкстон







сервиз,  ремонти  на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София.
инж. Станев 

Когато името работи за теб!


инж. Станев


Професионални ремонти на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София. 











Няма коментари:

Публикуване на коментар