сряда, 20 януари 2016 г.

Ремонт на пералня с нагоряла клема на пресостата (ниворегулатора) - от хрониките на майстора

Ремонт на пералня с нагоряла клема на пресостата (ниворегулатора)

Ледени януарски дни и нощи, снежни улици не само в София, но в цялата страна, правят трудно придвижването между отделните квартали. 


ремонт на перални в София


В студената нощ срещу сряда ще се спра за кратко на ремонт на пералня, който извърших преди около година. През деня свободните ми часове с ограничени, ремонтите на перални, печки, аспиратори рядко оставят време за други занимания. 

Ето и историята.

Собствениците на повредената пералня  ме потърсиха с оплакване, че помпата не работела. Посетих ги в дома им, а  при диагностиката се оказаха прави. За да ремонтирам пералнята постъпих така  - откачих помпата на електроуреда.  В процеса на ремонт установих, че захранващото напрежение не е нормално. След проверка на връзките, разбрах, че е нагоряла клемата на пресостата (ниворегулатора). Майсторски почистих окиса по клемата и пуснах пералнята. Тя тръгна в  нормален работен режим. 


ремонт на перални, ремонт на перални по домовете===Специализиран ремонт на перални по домовете от опитен техник с богата сервизна практика. 

техник перални, майстор, перални,ремонт на перални по домовете


Какви са предимствата:

Ремонт на перални по домовете - за Ваше удобство и спокойствие, за да бъде поправена пералната машина, не се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз в съседен квартал, като спестявате време, излишни тревоги и разходки из заледените софийски улици. 

Снимка на бул. Т. Каблешков между Борово  Манастирски ливади, в посока ж.к. Гоце Делчев. Красива е София, когато снегът все още е бял и чист. 


ремонт на перални, София, ремонт на перални по домовете
 Какво да правим, за да предотвратим по-сериозни повреди при битовите уреди?ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, София, техник, ремонт,По възможност не отлагайте ремонта на пералнята, телевизора или печката за последния възможен момент. В много случаи от практиката ми се случва да се окаже, че дълго време преди това пералнята е тракала, скърцала или издавала нехарактерни пронизителни звуци - в последствие пада барабана, има лагери за смяна, изгаря мотор и т.н. Обръщайте внимание на странни и нехарактерни шумове, изменен работен режим или други необичайни действия на пералните машини или другата битова техника. Колкото и банално да ни се струва - използвайте техниката само по предназначение и спазвайте инструкциите за употреба. Това може да предотврати по-сериозни щети и по-големи харчове за ремонт или закупуване на нова техника.

Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!ремонт на перални, ремонт на перални по домовете,
Когато името работи за теб!

Инж. Станев - ремонт на перални, печки, телевизори в удобно за Вас време


Отстранява майсторски повреди при перални, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.


Заповядайте в моята Фейсбук страница. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар