Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 30 септември 2015 г.

Ремонт на перални в София - сервиз на битова техника по домовете без почивен ден

Ремонт на перални в София.


Помпа на пералня, ремонт на помпа


Качествен ремонт на перални машини по домовете. 


Ремонт на перални


Сервиз за перални без почивен ден. 

Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Ремонт на перални по домовете



Разумен избор на ремонт на битова техника - без неизпълними или подвеждащи обещания. 

Ремонт на перални по домовете, майстор перални,



Инж. Станев - професионални решения при ремонт на перални и друга битова техника, коректност в отношението, прецизност към всеки детайл, с внимание към сервизните проблеми.


бутон за включване на пералня,


Квалифицирани ремонти на перални по домовете – качествено и трайно отстраняване на проблема, удобно за собствениците на повредени перални, възможност за спешно отзоваване при наличие на свободен час в графика на техника, сервиз на битова техника от понеделник до неделя, включително в празнични дни.

сервиз за перални, перални, техник, ремонт на перални, лагери перални, пералнята тече, пералнята не тръгва,


За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028


Професионализъм, опит, коректност. 

Търсите майстор, получавате инженер.



Не пропускайте да изгледате моето ново видеоклипче, което приготвих за Вас:


Ремонт на счупена гривна на люк на пералня Siltal – за този ремонт може да прочетете повече тук.





Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе! :)


пералнята не се отваря, Ремонт на перални

Снимка на повредена ключалка на пералня - ремонт или смяна с нова?



На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за професионални диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, прахосмукачки, чопъри, тостери, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.




Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони - на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

 Ремонт на перални в Борово, Манастирски ливади, Павлово, Бъкстон, Бокар, Бояна, Витоша, Мотописта, Овча купел, Красно село


Посещенията за ремонт се съгласуват със сервизния график на инж. Станев. 



Снимка от изложбата на младия фотограф Пламен Трифонов в двореца Врана.


 Ремонт на перални в Борово, Манастирски ливади, Павлово, Бъкстон, Бокар, Бояна, Витоша, Мотописта, Овча купел, Красно село, майстор, сервиз за битова трехника,


Фейсбук страница - тук 












Няма коментари:

Публикуване на коментар