Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 30 юни 2015 г.

Ремонт на перални в София - професионални сервизни услуги, извършени от инж. Станев

Ремонт на перални в София - професионални сервизни услуги, извършени от инж. Станев.

Ремонт на перални


Последен ден на юни - студено, мрачно и дъждовно е небето над София. Прилича на всичко друго, но не и на летен ден. Ремонтите на перални, телевизор и диспозер са добра причина за трудова мотивация да обикалям из столичните булеварди в такова влажно и ветровито време.

ремонт на перални по домовете


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора.

Ремонт на перални



Майсторът, който може и знае как! :)


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


Видео с мой ремонт: Ремонт на електромотор на аспиратор - смяна на температурен предпазител.





Следват снимки на стопена блокировка, скъсан ремък и счупена ключалка на люк на пералня - все от повредени перални, които съм ремонтирал. 


Ремонт на перални в София




Ремонт на перални


вратата на пералнята не се отваря


За контакт с инж. Станев - тел. 0898 371028



За повече информация и други ремонти заповядайте в другите ми блогове. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар