Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 22 март 2015 г.

Добра неделна новина и после продължавам с ремонтите на перални и микровълнови печки

Това е добра новина! Редакторският екип на svejo.net е избрал моя публикация  в категорията "най-популярни", за което им благодаря. Прилагам скрийн шот. 


сервиз за перални



Оригиналната статия написах снощи и публикувах в друг мой блог


На всички посетители и читатели пожелавам приятна и лежерна неделя, а майсторът се готви за ремонт на две перални и микровълнова, защото не отказва сервиз на битова техника и в почивните дни. 

ремонт на перални



Професионализъм, опит, коректност.
Търсите майстор, получавате инженер.

сервиз за перални без почивен ден


Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

ремонт на перални по домовете в София


Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!


За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028














1 коментар: