Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 29 март 2015 г.

Седмица преди Цветница - извършва качествен ремонт на перални в неделя на тел. 0898 371028


Неделя, само седмица преди Цветница, пред блока вече е разцъфтяло първото плодно дръвче. Плахо, с известно закъснение, то се е преобразило с белия цвят на чистотата и невинността. Красиво е и радва погледа, привикнал към урбанистичния софийски пейзаж. Зарежда ме със свежест и  пролетна енергия в студеното утро, малко преди да тръгна за първия неделен ремонт.


ремонт на перални


Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на перални машини в Борово, Манастирски ливади, Бъкстон, Красно село, Бели брези, Стрелбище, Лозенец, Павлово, Гоце Делчев, Мотописта, Бояна и други квартали в София.


ремонт на перални в събота и неделя


Ремонтирам професионално перални машини по домовете. Офертата за ремонта на пералните важи за град София, валидна е и през почивните дни. 


ремонт на перални по домовете


Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и други)  и предлагам адекватни навременни решения. 

Ремонт на перални - помпа на перална машина


Защо да изберете сервизната оферта от инж. Станев:

В този случай, необходимостта от транспортиране на повредената пералня до сервиз отпада. Когато ремонтът се извършва у дома, много излишни нерви и главоболия могат да се предотвратят с пренасянето и евентуално физическо нараняване на електроуреда. Времето също е значително преимущество – то е скъп ресурс в ежедневието на модерния столичанин с динамичен лайфстайл. Ремонтите, които извършвам като майстор техник, са не само по домовете, но и за Ваше удобство са възможни през почивните дни – събота или неделя в удобно за Вас време. Часовете за ремонт се съгласуват предварително със сервизния инженер.

Ремонт на котлони, печки, фурни, микровълнови по домовете



Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство! 


качествен сервиз на перални


Техническите умения се придобиват с пот на челото, те са резултат от добре блендирани теоретични познания и практически занимания, а не са част от повърхностни разходки из  блогове и форуми или копи-пейст напъни на доморасли "техници".


ремонт на перални по домовете



Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!



За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


програматор, запушен филтър на пералня



Визитка на инж. Станев

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време.


професионален сервиз за перални



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора.

Майсторът, който може и знае как! :)








Няма коментари:

Публикуване на коментар