Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 11 октомври 2014 г.

Инж. Станев извършва професионален ремонт на перални машини и друга битова техника по домовете в София без почивен ден

Инж. Станев извършва професионален ремонт на перални машини по домовете в София без почивен ден. 

ремонт на перални по домовете
Ремонт на битова техника и електроника по домовете без почивен ден

В офертата за сервиз е включено още: прецизна диагностика и професионален ремонт, монтаж, качествен извънгаранционен сервиз на битови електроуреди -  перални (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи, проблеми с програматор, теч, центрофуга, запушени маркучи, блокирала ключалка и други повреди при пералните машини), съдомиялни, аспиратори, абсорбери, диспозери, сушилни, фурни, готварски и отоплителни печки, микровълнови, стъклокерамични плотове, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени) и друга черна/бяла техника по домовете в София.


счупен люк на пералня



Изберете професионален ремонт на перални, печки, телевизори и друга битова техника по домовете в София от инж. Станев, работя  в делнични и почивни дни по предварително заявен час за посещение и ремонт на повредени електроуреди и електроника. 

На телефон 0898 371028 може да намерите коректен майстор техник с инженерно образование, който ще ремонтира качествено повредените перални машини, сушилни, съдомиялни, печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове и телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени) без да напускате дома си в град София.

 професионален ремонт на перални машини по домовете в София без почивен ден


Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден. 

ремонт на перални


телевизионен техник



Районите около Борово, Бъкстон, Стрелбище, Красно село, Бели брези, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Мотописта, Павлово, Лозенец, Иван Вазов, Хиподрума, Лагера, Бояна, Дианабад, център на София и други - се ползват с предимство при посещенията - възможни са часове за ремонт извън работните. 


майстор за ремонт


За повече информация и интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни. 


Професионализъм, опит, коректност.

Търсите майстор, получавате инженер. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар